Održana sjednica Skupštine izabran novi zapovjednik

Dana 27. lipnja 2020. godine nakon odgode zbog Koronavirusa, održana je redovna sjednica Skupštine Društva na kojoj su podnesena i usvojena: Izvješće o radu za 2019. g., Izvješće zapovjednika za 2019.g. te Financijsko izvješće za 2019. godinu.

Nakon što je u siječnju zapovjednik Branimir Roguljić podnio neopozivu ostavku iz osobnih razloga, Tomislav Mihanović je kao do tadašnji zamjenik zapovjednika imenovan obnašateljem dužnosti zapovjednika do sazivanja prve sjednice Skupštine, u međuvremenu nije bilo drugih zainteresiranih kandidata za trajno obnašanje te dužnosti.

 Skupština je tako jednoglasnom odlukom uz čestitke, pljesak i najbolje želje u daljnjem radu imenovala novog zapovjednika Tomislava Mihanovića (Šalu).

Tomislav Mihanović član je Društva od 2011. godine, iste godine postaje i dobrovoljni operativni vatrogasac te do danas sudjeluje na brojnim vatrogasnim intervencijama, kao i u općem radu Društva. Godine 2015. zaposlen je kao profesionalni vatrogasac – vozač vatrogasnog vozila, a od 2017. obnašao je dužnosti zamjenika zapovjednika i skladištara Društva.

 Sretno u predstojećem radu, novi zapovjedniče!

Leave a Reply

Your email address will not be published.